Ring video deurbel installeren

Hoe installeer ik een deurbel met camera?

Hier is geen algemene installatiegids voor, omdat het bij ieder model anders werkt. Heel simpel gezegd, dient er bij Ring en Nest eerst een app gedownload te worden waarna de installatie duidelijk begeleid wordt. Daarna is het zaak om de oude deurbel te verwijderen en de nieuwe aan de voordeurpost te monteren. Dit kost niet enorm veel moeite, maar het is wel even een installatieproces waar je doorheen moet. Daarom biedt Coolblue ook aan de installatie te verzorgen.

Voor de meest populaire modellen van Ring en Nest, bestaan wel uitgebreide installatiegidsen, zoals deze geschreven installatiehulp voor Nest Hello en onderstaande installatievideo van de Ring video deurbel.

De installatie van uw deurbel

U kunt ervoor kiezen om de deurbel zelf te installeren, maar u kunt het ook laten doen. Hierbij hebt u de keuze uit een bekabelde netwerkverbinding of een draadloze verbinding. Als u de deurbel zelf wilt installeren is een draadloze verbinding eenvoudiger, maar dan is een goede wifi-ontvangst wel noodzakelijk. De verbinding kunt u eventueel verbeteren met een wifi-versterker.

Merken, handleidingen en garantie

Hieronder staat een overzicht van de belangrijkste merken, de handleidingen en garantie/reparatieformulieren. Dit kan helpen bij het maken van een keuze wanneer je nog sterk twijfelt tussen meerdere merken: