Google Nest Hello video deurbel kopen

De camera met deurbel is nog steeds in opmars. Het biedt mensen een extra gevoel van beveiliging en bovendien ontgaat je niets meer, zeker niet als je werkt met Nest Hallo. Die streamt 24/7 beelden waardoor je ook als er niet aangebeld wordt kunt zien wat er bij je deur gebeurt. Lees heer een review over deze deurbel met cam. Daarna kun je al dan niet besluiten de deurbel eventueel via een leuke aanbieding te kopen. Als je altijd wilt weten wie er bij je voor de deur staat, ongeacht waar je zelf bent, dan kun je prima een beroep doen op de Hello. De slimme deurbel van Google geldt als een van de slimste jongetjes van de klas en streamt 24/7 naar je smartphone of tablet waardoor je steeds live mee kunt kijken wat er zich voor je deur afspeelt. Daardoor ontgaat je helemaal niets meer.

Google Nest Hello Videodeurbel

Terugspreekfunctie
Compatibel met smartphone & app
Bewegingsdetector
Wifi
Waterbestendig

Met Aware werk je met gezichtsherkenning

Kies je voor een Nest Aware abonnement bij deze deurbel met camera, dan zit je helemaal gebakken. Dan namelijk worden familieleden en vrienden via gezichtsherkenning herkend en krijg je daar een aparte update van in de app. Met deze uitvoering van de slimme deurbel heb je via een druk op de knop contact met de mensen die voor je deur staan. Dit vanwege de ingebouwde microfoon en speaker. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een van de voorgeprogrammeerde berichten. En vergis je niet, de kwaliteit van het geluid is meer dan uitstekend. Een uitstekend eenvoudig model om te kopen.

Google Nest Cam Outdoor

Terugkijkfunctie
Persoonsherkenning
Ingebouwde speakers
Compatibel met smartphone & App
Kijkhoek van 160 graden

Beeldmateriaal wordt versleuteld opgeslagen in de cloud

Beeldmateriaal wordt versleuteld voor je opgeslagen in de cloud. Dan weet je dus zeker dat het veilig opgeslagen wordt. Het is wel goed om de slimme deurbel door een specialist aan te laten sluiten. Het gaat hier namelijk om een bedrade deurbel en de installatie vergt toch wel enige kennis van zaken. Nooit eerder was het zo gemakkelijk luisteren naar wat degene voor je deur je te vertellen heeft, ongeacht waar jij zelf bent. Het is voor de personen voor je deur niet na te gaan of je nou vanuit het huis spreekt of van elders. Dat voorkomt de kans op inbraken zeer aanzienlijk. Daarmee biedt de slimme deurbel je dus de nodige extra veiligheid. Je hoeft uiteraard niet te wachten tot je melding krijgt dat er iemand in de buurt van je voordeur is. Omdat er 24/7 gestreamd wordt, kun je kijken wanneer je wilt. De beelden en het geluid zijn, zo heeft de producent ons verzekerd, steeds van HD kwaliteit.

Hello + Friedland Beltrafo

Gezichtsherkenning
Juiste stroomvoorziening
Streaming 24/7
Compatibel met smartphone & app
Terugspreekfunctie

Zorg voor een sterk wifi-signaal

Wil je ook een dergelijke slimme deurbel met camera, dan heb je overigens wel 12 volt nodig om de deurbel te kunnen installeren. Het is daarnaast belangrijk om voldoende wifi bij de voordeur te hebben. Vaak is de hal of het gebied rondom de voordeur nou net een gebied waar het wifi-signaal wat minder is. Dit kun je prima oplossen met een powerline adapter. Zo breid jij je wifi-netwerk met een extra wifi-punt uit. Voordeel is dat je geen kabels hoeft te trekken, want dit gaat gewoon via de liggende stroomkabel. Met een dergelijke uitbreiding weet je zeker dat er voldoende wifi in en rond de voordeur is en dat het signaal bovendien sterk genoeg is.

Hello + Nest Hub Charcoal

Inclusief beeldscherm
Toont ook weer, nieuws of recept
Terugspreekfunctie
Tot 6 personen automatisch herkent
Compatibel met smartphone & app

Horizontale en verticale kijkhoek van 160 graden

Idealiter kies je bij je deurbel voor een abonnement op Google Nest Aware. Dan kun je echt alles uit deze deurbel halen en heb je dus de beschikking over extra functies, onder meer in de vorm van de gezichtsherkenningsfunctie. Voor een dergelijke verbintenis betaal je rond de 50 euro per jaar. Je kunt je nieuwe deurbel overigens prima laten verzekeren tegen schade en de kijkhoek van de camera is in horizontaal en verticaal opzicht 160 graden. De intelligente deurbel is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en je krijgt er twee jaar garantie op.