Specificaties

Toch een beetje thuis zijn als je op je werk bent

Met een deurbel met camera hoef je nooit meer belangrijk bezoek te missen als je niet thuis bent. Via je WiFi verbind je deze innovatieve deurbel met je smartphone via de app. Zo kun je in beeld èn geluid de persoon spreken die aan je voordeur staat. Superhandig om de pakketbezorgers instructies te geven waar hij jouw pakketje kan achterlaten. Ook superhandig is de bewegingsmelder, die op sommige varianten beschikbaar is. Je krijgt automatisch een melding van verdachte bewegingen bij je voordeur. Handig om die nare inbreker weg te jagen. Of juist van afstand de deur open te doen omdat je partner de sleutel weer eens is vergeten. Het kan allemaal met deze deurbel met camera. En hij is ook nog eens heel makkelijk te installeren!

Video & scherm

Bewegingsmelder

Waterbestendig

Terugspreekfunctie

Audio in speaker en microfoon. U kunt dus lezen en praten. De deurbel werkt ook als telefoon. Als je kind of jijzelf je telefoon heeft verloren bijvoorbeeld en niemand is thuis, kun je je huisgenoten toch bereiken door simpelweg op de deurbel te drukken. Je huisgenoten zien op hun scherm van hun smartphone dat jij het bent en zo heeft de deurbel gewoon de nevenfunctie van communicatiemiddel in geval van nood. Hoe handig is het om in contact te staan met mensen aan je deur met beeld en geluid!

» Meer informatie

Video & Scherm

Video + scherm. Zie wie er bij u voor de deur staat en kijk beelden terug als er zich situaties hebben voorgedaan die u niet vertrouwt. Alle bewegingen worden ook nog eens opgenomen op video, zodat u later de beelden nog eens rustig terug kunt bekijken als u het niet helemaal vertrouwt. Door de internetverbinding stelt de deurbel u in staat om, waar ter wereld u zich dan ook bevindt, uw voordeur en omgeving in de gaten te houden. En dit zijn nog maar enkele specificaties van deze deurbel. Cloud opname (optioneel) Met deze functie mist u niks meer van wat er rondom uw huis heeft afgespeeld. HD 720P camera. De camera beschikt over een uitstekende beeldkwaliteit.

» Meer informatie

Bewegingsmelder

Bewegingsmelder(optioneel) Je krijgt een melding wanneer de camera beweging voor jouw huis detecteert. Zodra de bewegingssensor enige beweging detecteert, zullen de beelden worden opgeslagen en deze kunt u als video terug bekijken. En dan kun je van afstand open doen. Of de politie bellen. Ook als u niet thuis bent, ontvangt u een melding wanneer er iemand zich voor uw huis bevindt dankzij de bewegingsmelder.

» Meer informatie

Waterbestendig

Weer of geen weer, zelfs de grootste stortbuien deren de camera niet, want die is waterbestendig. Ook `s nachts tijdens een stortbui, want de deurbel beschikt over nachtmodus en is waterbestendig. LED verlichting. In meerdere stijlen te verkrijgen. Eenvoudig te installeren.

» Meer informatie

Nachtmodus

Nachtmodus. Ook `s nachts heeft u uitstekend zicht. Zowel live als wanneer u de beelden later terug kijkt. En natuurlijk wil jij weten of je ongenode gasten voor je deur hebt staan. Door de nachtmodus waarover de camera beschikt en de bewegingssensor heb je zelfs midden in de nacht zicht wie er zich aan je voordeur bevind. Mocht u kwaadwillende mensen aan de deur hebben staan, dan heeft de terugspreekfunctie alleen al een afschrikwekkend effect.
Bij het horen van het geluid van uw stem zullen potentiële inbrekers zich wel twee keer bedenken om hun praktijken voort te zetten en gauw het hazenpad kiezen.

» Meer informatie

Wifi & App

WiFi. De meeste deurbellen met camera werken met WiFi. U dient hier een apart netwerk voor aan te maken. Want zonder hebben ze geen smartfuncties. De deurbel met camera is een geavanceerd smart apparaat, die zowel door iOS en Android wordt ondersteund. Op uw beeldscherm kunt u alles (terug)zien wat er zich voor uw voordeur heeft afgespeeld. Installatie via app zodat je de deurbel gemakkelijk met je smartphone kan bedienen. Wordt ondersteund door zowel iOS als Android apps.

» Meer informatie

Beltoon & geluid

Bent u de beltoon zat? De deurbel wordt met een gong geleverd, die u ook als beltoon kan gebruiken. Aan te sluiten op stroom. Via de zelfde aansluiting als uw bestaande deurbel. Batterij gaat zes tot twaalf maanden mee. Heeft u geen stroomaansluiting in de hal bij uw voordeur? Geen probleem, de deurbel met camera werkt langdurig op batterijen

» Meer informatie