Nachtmodus deurbel met camera

Slimme deurbelcamera’s met nachtzicht stellen je in staat om alles duidelijk te zien in volledige duisternis.

U kunt video’s bekijken en opnemen via een speciaal app om elk gewenst detail te identificeren, zoals gezichten van mensen, logo’s op kleding, speciale markeringen op dozen of auto’s, enz.

In dit bericht zullen we de meest complete gids over deurbellen en de beste keuzes delen, evenals de meest gestelde vragen om problemen met de videodeurbel op te lossen.

Top 10 beste deurbellen met camera met nachtzicht

Introductie van Night Vision Video Doorbell Types

Slimme night vision deurbellen zijn er nu 2 soorten op de markt die nachtmodus hebben: infrarood zwart-wit en kleuren night vision deurbellen.

B&W infrarood deurbellen leveren duidelijke video’s zonder enige kleur. Je kunt nog steeds het gezicht van een persoon of de vorm van een project zien, maar je kunt de kleuren niet zien. Voor sommige infrarood zwart-wit deurbellen kunt u ze in de nachtzichtmodus voor kleuren dwingen om de kleurrijke afbeeldingen te zien, maar dit kan leiden tot wazige video’s.

Videodeurbelcamera’s met night vision in kleur geven daarentegen ’s nachts levendige en kleurrijke beelden weer, zodat u alles net als overdag kunt zien en zodat u zich dan veilig kunt voelen. Je kunt zien als dieven langs zijn gekomen en elk beweging dat ze hebben gemaakt, welke kleur van het T-shirt je bezoekers of inbrekers aan hadden, hoe een object er precies uitziet in de diepe nacht in volle kleur door de sensor dat in het slimme night vision camera zit.

Video-deurbel in kleur is de trend in de markt geworden. We zullen de trend volgen en de technologie hier updaten.

Hoe een Night Vision Video Doorbell Camera werkt

De beeldsensor van de bedrade en wifi-deurbelcamera’s is omgeven door IR- of kleuren-LED’s die voor meer verlichting zorgen bij weinig licht. Het IR-cut filter in de videodeurbel kan het daglicht detecteren en de verlichting overdag blokkeren.

In het donker laat het IR-cut-filter meer licht binnen, inclusief het licht van de LED’s, en helpt de video-deurbelcamera ’s nachts veel mooiere beelden te leveren. De deurbelcamera absorbeert alle mogelijke verlichting in de omgeving voor duidelijkere beelden.

Infrarood zwart-wit versus full colour videodeurbellen

We vergelijken de zwart-wit en kleur night vision deurbellen in de blaasaspecten:

 • Beeldkwaliteit: Meestal zouden zwart-wit IR-night vision deurbellen veel kristalheldere beelden opleveren dan deurbellen met nachtzicht in kleur.

De deurbellen voor night vision in kleur zouden veel meer verlichting nodig hebben om de kleurrijke beelden te leveren.

Met de ontwikkelde beeldsensor kunnen sommige videodeurbellen echter dag en nacht 24/7 kleurenbeelden produceren met behoud van de beeldkwaliteit.

 • Realiteit: Night vision camera’s met full colour deurbel brengen beslist meer levensechte en levendige beelden dan het type zwart-wit, aangezien je de kleuren van iemands kleding, hoeden, kunt zien.

Infrarood deurbellen stellen u alleen in staat om de algemene situatie zonder details te zien.

 • Toepassingsscenario’s: Voor uw voordeur met een spot zijn full colour night vision deurbellen de beste keuze om alle details van een object te herkennen.

Voor omstandigheden met extreem weinig licht (0 lux) zijn infrarood deurbellen voor night visionde juiste keuze, omdat je nog steeds duidelijke beelden kunt krijgen in zo’n uitdagende lichtsituatie.

 • Prijzen: deurbellen met night vision in kleur zijn meestal duurder dan IR-deurbellen.

Deurbelcamera’s met night vision in kleur zouden veel geavanceerdere beeldsensoren gebruiken en de andere delen ervan zouden opnieuw worden ontworpen of uitgevonden om ze nachts kleurenfoto’s te laten maken. Zwart-witte night vision deurbellen gebruiken de conventionele IR-sensoren die veel betaalbaarder zijn.

Dus als je een beperkt budget hebt, ga dan voor IR-night vison deurbellen.

Top 4 factoren die de helderheid van de deurbellen

 1. Beeldsensor
 2. Brandpuntsafstand
 3. Resolutie
 4. De omgevingsverlichting

Beste aanbevelingen voor nightvison-deurbelcamera’s

Als u een IR-deurbel of deurbel met nightvision in kleur wilt waarmee u uw voordeur in de gaten kunt houden, overweeg dan de onderstaande topkeuzes. Het testlaboratorium van onze deurbelexpert heeft ze grondig onderzocht om er zeker van te zijn dat ze kristalbeelden kunnen leveren bij weinig licht.

 • Ring 1080p Video Doorbell Pro with Color Night Vision
 • eufy Video Doorbell with Infrared Night Vision
 • Ring 720p Smart Night Vision Video Doorbell