Deurbel met camera en intercom

Knock, knock. Wie is daar? Met videodeurbellen hoef je als bezorger deze vraag nooit meer te stellen! In plaats daarvan kunt u uw deur overal ter wereld openen door interactie te hebben via de mobiele applicatie, waarbij u uw bezoeker ziet en spreekt alsof u er persoonlijk bent zodat u de deur eventueel kunt opendoen.

Sommige modellen hebben een two-way-talk of two-way-audio functie, waarmee je dus niet alleen geluid kunt horen, maar ook kunt terug praten.

De volgende modellen hebben deze functie:

  • ALC – SightHD Smart Wi-Fi videodeurbel
  • Augustus – Doorbell Cam Pro 2e generatie
  • Google – Nest Hello Smart Wi-Fi Video Doorbell
  • Night Owl – Smart Wi-Fi Video Doorbell
  • Ring – Video Doorbell Elite
  • Ring – Video Doorbell 2
  • Ring – Video Doorbell Pro
  • Ring – Wi-Fi Smart Video Doorbell
  • SimpliSafe – Pro Smart Wi-Fi Video Doorbell
  • SkyBell – Trim Plus Smart Wi-Fi video-deurbel

Top 10 beste video deurbellen met terugspreekfuntie

Kunnen deurbelcamera’s geluid opnemen?

De meeste deurbelcamera’s nemen naast het opnemen van video ook geluid op. Niet alle deurbelcamera’s kunnen geluid opnemen. Als je op zoek bent naar een deurbelcamera die geluid opneemt, kun je daar niet gemakkelijk op filteren op winkelsites. Sommige fabrikanten geven niet expliciet aan of de camera die ze verkopen wel of niet geluid zal opnemen of een terugspreekfunctie heeft, dus het kan even duren voordat je er 100% zeker van bent dat de camera die je wilt kopen aan al je wensen voldoet.

Om een ​​beetje van die onzekerheid en druk van je schouders te halen, gingen wij verder en keken naar 20 populaire opties die online beschikbaar waren, en ontdekte welke geluid opnemen.

Welke deurbel met camera nemen geluid op?

Zoals de bovenstaande tabel duidelijk laat zien, zijn de meeste, zo niet alle, moderne deurbelcamera’s – die verkrijgbaar zijn in winkels zoals Amazon, modellen die zowel audio als video kunnen opnemen.

In plaats van telefoonnummer een deurbel

Wanneer je zoekt naar een deurbelcamera, zul je waarschijnlijk geen ‘geluidsopname’ of ‘audio-opname’ vinden als optie om resultaten te filteren.

Dit komt waarschijnlijk omdat de overgrote meerderheid van de modellen niet alleen audio opnemen, maar ook een functie bieden die “2-way talk” of “2-way audio” wordt genoemd.

2-weg audio is een systeem waarmee u live kan praten met de postbode of terugpraten met de persoon aan de andere kant van de lijn. Het lijkt erg op een telefoon of walkietalkies.

In dit geval wordt u, in plaats van een telefoonnummer te kiezen, automatisch verbonden met een specifiek apparaat zoals uw deurbelcamera. Op een deurbelcamera is dit een handige functie – waarschijnlijk waarom het tegenwoordig zo vaak in zoveel modellen wordt aangetroffen. Dit wordt bereikt met een ingebouwde microfoon en luidspreker, ook weer net als een telefoon. Hoewel het misschien voldoende lijkt om alleen deze mogelijkheid te hebben om heen en weer te praten en audio op te nemen samen met de video die u opneemt, is er meer dan dat.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat het proberen om een ​​gesprek te voeren met statische of vage audio op zijn best frustrerend kan zijn.

Dus dat roept de vraag op: welke deurbelcamera’s hebben de beste geluidskwaliteit en helderheid? Dit is een ander onderwerp dat je niet zomaar in Google kunt duiken en een heleboel antwoorden kunt vinden. De beste plaatsen om te kijken zijn gedetailleerde beoordelingen door mensen die de producten hebben gekocht.

Zijn deurbelcamera’s draadloos?

Als we het hebben over deurbelcamera’s en draadloos zijn, zijn er twee onderwerpen die we moeten bespreken. Deurbelcamera’s kunnen volledig draadloos zijn als ze op batterijen werken. De meeste modellen hebben een bedrade voedingsbron nodig, wat betekent dat ze niet volledig draadloos zijn. Vrijwel alle deurbelcamera’s maken draadloos verbinding met internet.

Voor de modellen die op oplaadbare batterijen kunnen werken (in feite is het aanbod van Ring uw belangrijkste optie), het maakt ze erg handig en geeft u de vrijheid om ze te plaatsen waar u maar wilt. Uw keuzes zijn beperkt voor echt draadloze opties, met de Ring Video Doorbell als een budgetvriendelijke optie en de Ring Elite als de absolute top van de lijn

Het nadeel van een draadloze deurbelcamera is dat ze geen solide verbinding hebben om ze op hun plaats te houden. Zich baserend op een montageplaat als belangrijkste steun, is het niet moeilijk voor een dief om recht naar voren te lopen en uw camera van het deurkozijn te rukken.