Waterbestendige video deurbellen

Ringvideo-deurbellen hebben een revolutie teweeggebracht in de huisbeveiliging met hun assortiment slimme deurbellen. Vaak wordt gevraagd hoe deze gevoelige apparaten buitenshuis werken als ze worden blootgesteld aan regen en zon. Hier in dit artikel proberen we alle relevante vragen te beantwoorden met betrekking tot een specificatie de van Ring-producten en of ze waterproof zijn.

Zijn Ring Video Doorbells Waterproof?

Om de vraag te beantwoorden: ‘Zijn Ring Video Doorbells Waterproof?’ Nee, Ring Video Doorbells zijn waterbestendig en hebben voldoende en efficiënte functies om ze te beschermen tegen water druppels. Het is echter niet aan te raden om het apparaat in water onder te dompelen. Bovendien kan het zowel bij vriestemperaturen als bij extreme zomerse hitte werken. De bedrijfstemperaturen voor Ring Video Doorbells zijn -5 tot 120 graden Fahrenheit (-20 tot 50 graden).

Ring Video Doorbells hebben echter bescherming nodig. Een behuizing die van boven gesloten is, maar naar voren open, kan een effectieve bescherming bieden. Als onderdeel van de installatie-instructies raadt het bedrijf aan om de deurbellen te beschermen tegen hitte, vochtigheid en water.

In de installatiehandleiding staat: ‘Installeer de deurbellen op een droge locatie en bescherm deze tegen direct zonlicht en zodat het niet nat wordt. Het apparaat mag niet in contact komen met geleidende vloeistoffen zoals zout water. Het apparaat mag alleen in een gebouw in droge toestand worden opgeladen.

Top 10 beste waterbestendige deurbellen

Waterproof gedefinieerd

Waterproof materiaal is ondoordringbaar voor water, voornamelijk omdat het is behandeld of bedekt met een oplossing die het insijpelen van water onmogelijk maakt. Een waterdicht materiaal kan zichzelf lange tijd tegen water beschermen. Waterbestendige producten zijn echter niet precies waterdicht. Ze kunnen zichzelf tegen water beschermen, maar slechts tot een bepaald niveau. Deze producten kunnen het binnendringen van water niet volledig voorkomen. Zijn de videodeurbellen van Ring waterproof? Nee, ze zijn weerbestendig.

Wanneer heb je een waterproof deurbel nodig?

Een videodeurbel is een apparaat dat buiten de woning bij de ingang wordt gemonteerd. Dergelijke plaatsen worden over het algemeen blootgesteld aan natuurlijke elementen zoals regen, zon en vochtigheid. Omdat de video-deurbel een reeks nieuwste geavanceerde technologieën en gevoelige componenten gebruikt, zoals een HD-infraroodcamera en microfoon.

Naast een computersysteem dat is verbonden met internet, vereist een soepele werking van het apparaat voldoende bescherming tegen natuurlijke elementen. Met name een kleine hoeveelheid water in het apparaat kan de werking ernstig belemmeren. Hoewel videodeurbellen uitstekende algemene kenmerken hebben, zijn deze apparaten niet officieel erkend als waterproof producten.

Hoe weet u of een videodeurbel waterproof is?

De meeste videodeurbellen hebben een weerbestendig ontwerp. Ze zijn waterbestendig en kunnen normale weersomstandigheden weerstaan zonder storingen te ontwikkelen. Sommige marketeers beweren misschien dat een bepaalde videodeurbel waterproof is, maar het feit is dat geen van hen volledig waterproof zijn in de strikte zin van het woord.

Ja, er zijn enkele producten op de markt die speciaal zijn ontworpen voor videodeurbellen die het apparaat van boven en van opzij bedekken, maar aan de voorkant open blijven. Ze bieden een verhoogde mate van bescherming aan het apparaat tegen veranderende weersomstandigheden. Door naar een apparaat te kijken, is het moeilijk te zeggen of het waterproof is, omdat het een proces is waarbij een materiaal ondoordringbaar wordt gemaakt voor water.

Conclusie

Ring video deurbellen zijn baanbrekende producten in zijn categorie. Ze kennen de branche van videodeurbellen al vanaf de tijd dat deze nog niet bestond. Ring is het eerste bedrijf ter wereld dat slimme deurbellen op de markt brengt.

Nu zijn de Ring-videodeurbellen verkrijgbaar in vier verschillende versies die u kunt kopen: Ring Video Doorbell 1, Ring Video Doorbell 2, Ring Video Doorbell Pro en Ring Video Doorbell Elite. Elk van deze producten biedt ongeëvenaarde beveiliging en functies waarmee gebruikers hun huis overal kunnen bekijken. Ze kunnen direct notificaties krijgen over de bezoekers bij de ingang en kunnen ook een praatje met ze maken.

Dit alles is mogelijk met behulp van de deurbel en uw smartphone. Al deze producten zijn weerbestendig en presteren buitengewoon goed in weersomstandigheden. Ringproducten zijn uitermate handig voor alle huiseigenaren, bouwers en huurders. Ze bieden gemak, veiligheid en een geweldige gebruikerservaring. De producten zijn prachtig ontworpen en geproduceerd en passen bij de esthetiek van elk mooi huis.