Deurbel met camera bedraad kopen

Bedrade deurbellen zijn eenvoudige elektrische systemen en kunt u gemakkelijk kopen. Het repareren ervan is normaal gesproken eenvoudig en een goede les in basiselektriciteit – zolang u de belangrijkste componenten maar kunt vinden.

Omdat knoppen, zoemers en transformatoren relatief goedkoop zijn, is het vervangen van deze defecte componenten meestal logischer dan het proberen om ze te repareren.

Laat u niet intimideren door de stappen met een multimeter (of voltmeter of ohmmeter); deze elektrische gereedschappen zijn belangrijk en niet duur.

Top 10 bedrade deurbellen met camera

Beantwoord de deur overal

Een gemakkelijke manier om u te beschermen tegen diefstal van eigendommen, huisinvasie, portiekpiraten en zelfs ongewenste advocaten, is door te identificeren wie er voor uw deur staat voordat u de deur opent. Betreed de video deurbel, een eerste verdedigingslinie voor huiseigenaren waarmee u niet alleen de persoon buiten kunt zien en spreken, maar ook beelden kunt opnemen van bezoekers die uw deur naderen terwijl u weg bent of niet kunt antwoorden. Deze apparaten gebruiken doorgaans Wi-Fi om live video naar uw telefoon te streamen en bieden een verscheidenheid aan functies, waaronder video-opslag in de cloud, bewegingsdetectie, sirenes en interoperabiliteit met slimme sloten en andere slimme apparaten voor thuisgebruik. Lees verder om erachter te komen waar u op moet letten bij het kiezen van videodeurbellen voor uw huis.

Welk soort bedraade deurbel heeft u nodig?

Wanneer u een slimme deurbel met camera kiest, moet u beslissen of u een draadloos apparaat wilt dat op batterijen werkt of een apparaat dat zijn stroom haalt uit laagspanningsbedrading. Een draadloze deurbell is natuurlijk het gemakkelijkste type om te installeren, omdat hij stroom haalt uit batterijen in plaats van uit het elektriciteitsnet van je huis, en je hoeft de stroom niet uit te zetten of te knoeien met welke bedrading dan ook. Het nadeel van draadloze deurbellen is dat hun batterijen de neiging hebben om de batterijen snel leeg te maken, afhankelijk van het gebruik, en ergens tussen de twee en zes maanden mee te gaan. Als u in een gebied woont waar de winters koud zijn, kunt u verwachten dat u uw batterijen om de paar maanden oplaadt of vervangt en het risico loopt dat uw deurbell op een ongelegen moment uitvalt.

De bedrade vormen zijn niet zo eenvoudig te installeren als hun draadloze tegenhangers, maar ze zijn verre van moeilijk en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u stroom verliest, tenzij uw hele huis stroom verliest. Aangezien de meeste huizen al beschikken over bedrading voor de deurbell, is het installeren van net zo eenvoudig als het verwijderen van uw oude deurbell, het loskoppelen van de twee draden, het aansluiten van uw nieuwe deurbell op de draden en het bevestigen aan de buitenkant van uw huis. In de meeste gevallen kun je de deurbell ook aansluiten op een bestaande belkastje.

Hoe je een kapotte bedraade deurbell moet repareren

Er kunnen verschillende dingen misgaan: losse draden, defecte knoppen, kortsluiting of een stroomstoring, verroeste verbindingen, een opeenhoping van vuil op onderdelen en defecte bellen of transformatoren. U hebt een tang, schroevendraaier, draadstrippers, elektrische contactreiniger, fijn schuurpapier, isopropyl (ontsmettings) alcohol en een wattenstaafje of een oude tandenborstel nodig.

  • Controleer de draden achter de knop, in de aansluitdoos en op de transformator.

Ze kunnen beschadigd zijn of loszitten. Als ze los zitten, draai ze dan vast; ga bij beschadiging naar stap 2.

  • Knip het beschadigde gebied uit.

Als de draden gezond zijn, zoek dan naar gecorrodeerde aansluitingen. Verwijder het plaatje van de knop en kijk naar de aansluitingen.

  • Strip 1 inch isolatie van de uiteinden van beide draden, zodat u ze in elkaar kunt draaien en ze vervolgens kunt vastplakken.

Reinig ze indien nodig met een elektrische contactreiniger. U kunt ook de schroeven van de draden verwijderen en de corrosie wegschuren met fijn schuurpapier.

  • Als het continu klinkt, verwijder dan de knopplaat.

Zorg ervoor dat de draden niet bekneld raken of elkaar raken.

  • Draai de schroeven vast. Zorg ervoor dat u de draden gescheiden houdt.

Als de bel klinkt alsof hij onder dekens is begraven, moet hij waarschijnlijk worden schoongemaakt. Gebruik een wattenstaafje of een zachte tandenborstel gedrenkt in isopropylalcohol om het schoon te maken.