Ring video deurbel kopen

Ring is één van de beste oplossingen op het gebied van een slimme woning, met de video deurbel als een van die verbonden apparaten die iedereen wil. De video deurbel van dit merk maakt van je altijd verbonden tot je voordeur. Denk hierbij aan meldingen op je smartphone, tweewegcommunicatie is mogelijk en video kan op worden genomen van iedereen die bij je aan de deur komt. In deze review lees je alle voordelen van het kopen van deze deurbel.

Ring Deurbel 1

Terugspreekfunctie
Bewegingsdector
Terugkijkfunctie
Wifi
Compatibel met smartphone & app

Basistips en –trucs van het installeren van de deurbel

Vandaag de dag kan er onderscheid worden gemaakt tussen Deurbel 1 en Deurbel 2. De tweede variant is de meest gewilde variant. Alle benodigdheden die je nodig gaat hebben voor het installeren worden netjes in de verpakking geleverd. Afhankelijk van waar je de deurbel graag wilt installeren, kan het zo zijn dat je nog een boormachine nodig hebt. Verder worden alle accessoires meegeleverd, zelfs de bevestigingen.

Welke deurbel je he beste kunt bestellen, hangt volledig van je persoonlijke voordeur af. Naast de eerste en tweede versie, heb je ook nog de keuze uit de Pro variant. De eerste twee werken enkel op batterijen. Let er wel op dat de Pro een verbinding via bedrading nodig heeft.

Ring Deurbel 3 Plus

Videofunctie
Terugspreekfunctie
Waterdicht
Terugkijkfunctie
Dual Wifi Band

Heb ik een telefoon nodig voor het gebruiken van deze deurbel?

Let er wel op dat je een smartphone nodig hebt voor het instellen van deze deurbel. Een van de grootste voordelen van deze deurbel is dat je deze meldingen op je telefoon ontvangt. Maar je met je telefoon niet thuis bent, werkt de deurbel nog steeds. De Chime en Chime Pro is een aparte bel die je in kunt stellen voor je deurbel. Het is niet nodig, maar je kunt de deurbel in ieder kamer in het huis over laten gaan. Hierdoor ben je niet afhankelijk van smartphonemeldingen.

Ring Deurbel Pro

Compact design
160 graden kijkhoek
Alerts via App
Full HD beeld
Accu

Zorg voor een apart wifi netwerk voor deze deurbel

Dit is de basis voor goede en slimme huisbeveiliging. Maak je een extra netwerk vanaf je router, dan kun je je smarthome apparaten net even wat makkelijker scheiden van het normale netwerk dat je zou gebruiken voor apparaten zoals laptops, tablets en telefoons. Mocht het zo zijn dat je een inbreuk op de beveiliging hebt, dan kan dit beperkingen opleveren voor de toegang tot andere informatie op het netwerk.

Ring Stick Up Cam

Compacte ip-camera
Op Batterij
Live kijken
Alerts via app
6-12 maanden batterijduur

Bewegingsdetectie en waarschuwingen op de app beheren

Als je waar dan ook en wanneer dan ook graag wil zien wat er precies aan de gebeurt bij je woning, kun je iedere waarschuwing als video op volledig scherm openen op je mobiele telefoon. Ga vervolgens naar het menu van de app, zoek je apparaat en druk op het wieltje, rechtsboven in het scherm. Hier kun je deze optie inschakelen. Overtuigd van alle voordelen die deze deurbel met bijbehorende app je te bieden heeft? Een slimme deurbel kopen doe je eenvoudig en snel online.

Waarom een Ring video deurbel kopen?

Deze slimme deurbel ziet direct wat er allemaal gaande is in je huis, dus je wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat je account goed beveiligd is. Kies bijvoorbeeld voor tweefactor authenticatie. Tweefactor authenticatie betekent dat je meer dan enkel een password nodig hebt om in te kunnen loggen op je account – je hebt ook een persoonlijke code nodig die vervolgens naar je smartphone wordt gestuurd. Je kunt dit instellen in je account via het Control Center gedeelte van de bijbehorende app of via de website.

Als je na een aantal maanden of jaren verschillende apparaten toegang hebt gegeven tot de deurbel, maar niet zo goed weet om welke apparaten het allemaal gaat, kun je ze allemaal eenvoudig en snel verwijderen uit je account via het Control Center. Ga simpelweg naar je app. Vervolgens zie je de optie “geautoriseerde cliënt apparaten”. Klik je hierop, dan kun je vervolgens op “alles verwijderen” klikken. Houd er dan wel rekening mee dat je eerst even in moet loggen op apparaten die je graag toegang geeft tot deze slimme deurbel.