Video deurbel winkels & shops

Waar kan ik een deurbel met camera kopen?

Tegenwoordig zijn de smart deurbellen op erg veel plekken te verkrijgen. Indien je een deurbel met camera gaat aanschaffen, raden we je aan een kijkje te nemen op de websites van één van de volgende webshops:

Overzicht retailers

De tijd van de oude deurbel is voorbij. Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een digitale deurbel. Dit houdt in dat wanneer iemand aanbelt jij op een scherm kan zien wie er aanbelt. Bij sommige deuren, kan je dan ook meteen de deur openen of communiceren met de gene die voor de deur staat. Ben jij nog niet helemaal wegwijs met dit product, lees dan even door. We gaan hier kort in op wat een deurbel met camera is en waar je die kan kopen.

Maakt het uit waar ik de bel bestel?

Dit maakt op zich niet zoveel uit. Veel zaken verkopen dezelfde merken. Dus het maakt dan niet uit of je het zelfde merk aanschaft bij de Blokker of bij de Hornbach. Toch is het natuurlijk handig om de zaken te vergelijken, want soms is bijvoorbeeld de Blokker toch net wat goedkoper dan de Hoornbach. Ook kan je op de verschillende sites kijken naar de verzendkosten en tijden om te bepalen welke website jij gebruikt om de bel te bestellen.

Waar moet ik op letten bij het bestellen van de bel?

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst is het altijd handig om de reviews te lezen. Deze geven jouw een goed beeld van wat anderen voor een ervaring met deze deurbel hebben. Verder moet je eerst bedenken wat je wil. Wellicht wil jij per se een camera, die jij op je mobiel kan afkijken. Dit is niet mogelijk met elke bel, dus lees goed of dat met de door jou gekozen bel wel mogelijk is. Daarbij is het altijd slim om even te kijken of de bel makkelijk te installeren is. Misschien ben jij heel erg goed met je handen, maar misschien ook niet. Lees dus even hoe de bel en camera geïnstalleerd moeten worden.

Prijs en service

Tot slot is het van belang om te kijken naar de prijs en service. Hierin willen de webshops weleens verschillen. Ook kan er natuurlijk net een korting bij Bol of bij Coolblue zijn op deurbellen, waardoor jij dan net wat beter uitkomt dan bij de concurrent. Vergelijk de webshops dus altijd even.

Waar kan ik de deurbel aanschaffen?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten bij welke winkels je de deurbel kan aanschaffen. Het is altijd goed om de winkels te vergelijken om zo de beste prijs voor het product te krijgen. De slimme deurbellen zijn bijna overal wel te krijgen. Het is natuurlijk erg makkelijk om de bel te bestellen via een website zoals Bol, Wehkamp of Fonq. Je kan natuurlijk ook naar jouw bekende bouwmarkt zoals de Praxis, Gamma of Karwei. Daarnaast hebben de zaken die zich specialiseren op tech zoals Mediamarkt, Coolblue en BCC ook meerdere digitale bellen in de verkoop. Zie hier het complete overzicht:

 • Coolblue
 • Bol.com
 • Mediamarkt
 • Amazon
 • Karwei
 • Gamma
 • Hornbach
 • BCC
 • Fonq
 • Blokker
 • Wehkamp

Wat is een deurbel met camera?

Een deurbel met camera is niets anders dan een kleine camera die je bij jouw deur monteert. De persoon die voor jouw deur staat, die belt aan en jij ziet op een scherm wie het is. Bij sommige merken krijg jij een apart scherm wat jij ergens in je huis plaatst, maar bij andere merken kan jij de camera aansluiten op jouw mobiel. Zo kan je altijd, waar je ook bent, zien wie er bij jou voor de deur staat. Met sommige versies kan jij ook communiceren met de persoon voor de deur. Zo kan je aan jouw gasten melden dat je bijna thuis bent of net onder de douche vandaan komt. Ook kan je aan een pakketbezorger vertellen waar hij het pakket moet afleveren.

Het openen van de deur

Bij sommige deuren is het mogelijk om ook de deur van afstand te bedienen. Het is dan mogelijk om de deur van een afstand te openen. Zo kan jij dan jouw gasten binnenlaten of de pakketbezorger het pakketje op de mat laten leggen. Echter, of dit mogelijk is met jouw deur staat los van de deurbel. De meeste slimme deurbellen zijn niets anders dan een camera met een bel. Je zult dus eerst zelf moeten onderzoeken of jij jouw deur van een afstand open kan doen.