Beste deurbel met camera 2021

De deurbel met camera heeft ondertussen al lang en breed bewezen dat het van toegevoegde waarde is. Met de slimme deurbel lijkt het wel alsof je altijd thuis bent, want je kunt contact leggen met de mensen die voor je deur staat. Je laat een postbezorger weten waar hij zijn pakketje neerlegt en voelt je bovendien veel veiliger als je huis is voorzien van een deurbel met camera. Een deurbel met camera heb je in tal van verschillende merken en in heel veel verschillende uitvoeringen. We zetten een aantal van de beste video deurbellen voor je op een rijtje, gebaseerd op basis van de onze testen en reviews.

Met de Google Nest Hello heb je steeds HD-kwaliteit

Nest is en van de meest bekende aanbieders van de deurbel met camera. De best geteste is de Nest Hello, met HD-beeldkwaliteit en waarmee beelden naar je smartphone gestreamd kunnen worden en waarmee bovendien audio gestuurd kan worden. Vanaf de voordeur heb je de mogelijkheid om liefst 160 graden in het rond te krijgen. Zo zie je ook of er nog een pakketje op de grond ligt bijvoorbeeld. Bovendien is sprake van een High Dynamic Range, dat wil zeggen dat de camera zich aanpast aan de veranderende lichtinval. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

» Meer informatie

Volop mogelijkheden met Eufy

Ook Eufy biedt volop mogelijkheden als het gaat om slimme deurbellen. Neem de Security Video Doorbell met een horizontale kijkhoek van 120 graden en een verticale kijkhoek van 90 graden. De deurbel kan prima tegen een regenbui en beschikt over een ingebouwde microfoon en speaker. Zo communiceer je gemakkelijk met mensen die voor je deur staan. De beelden zijn in hoge resolutie en de camera beschikt over een handige nachtmodus. Het apparaat beschikt over een omgebouwde en oplaadbare accu. Een goedkoop alternatief van Ring en komt goed uit de test.

» Meer informatie

Praat met de mensen voor je deur met Ring

Ook met de Ring Video Deurbel voelt iedereen zich een stuk veiliger in huis. Het biedt geluid en beeld voor je smartphone en tablet en ook nu praat je gewoon met de mensen die voor je deur staan. Er is altijd meteen verbinding via een handige app op je smartphone. Deze slimme deurbel beschikt over een groothoekcamera. Ook een interessante optie is een deurbel van Doorguard, een heuse wifi deurbel met camera. Je krijgt meteen een melding op je smartphone als iemand aanbelt. Bovendien worden de beelden gratis opgeslagen en is een abonnement dus niet nodig. Belt iemand bij je aan, dan gaat er bovendien een gong. Je hebt de slimme deurbellen van deze aanbieder in bedrade en draadloze uitvoeringen. Een van de beste merken van dit moment, maar daar betaal je ook voor.

» Meer informatie

Ongeacht waar je bent met Byron

Interessante aanbieder is ook Byron, bijvoorbeeld met de DIC-24615. Het design van dit merk past bij elke voordeur. Je praat ook nu op afstand met de mensen die voor je deur staan via de smartphone en ongeacht waar je bent. Byron maakt het ook nog eens mogelijk zelf een melodie voor de deurbel te kiezen. Eken dan, ook al een prima aanbieder van slimme deurbellen. Eken biedt een perfecte wifi deurbel die werkt met een SD-kaart waardoor een abonnement overbodig is. Deze deurbel beschikt bovendien over een accu die gemakkelijk op te laden is en bied je eveneens de mogelijkheid te communiceren met de mensen voor je deur. Simpeler dan Ring en Hello, maar een prima video deurbel.

» Meer informatie

Heel veel keuze met Doorsafe

Je hebt in elk geval heel veel te kiezen als het gaat om de slimme deurbel. Want ook Doorsafe biedt een aantal interessante opties waaronder de DS 4119. Deze uitvoering is er zowel in bedrade als in draadloze uitvoering. Deze deurbel werkt niet via internet en werkt dus altijd. De beelden worden gratis opgeslagen en de deurbel heeft een compact formaat en is eenvoudig te bedienen. De Shine video deurbel werkt op wifi en met deze slimme deurbel mis je niemand meer die voor je deur staat. Met je smartphone sta je steeds in direct contact met de mensen die voor je deur staan. Ook deze deurbel heeft een groothoek camera, zodat helemaal niets van wat zich voor je deur afspeelt je nog ontgaat.

» Meer informatie

Video deurbel test & reviews

ModelPrijsRatingReview
Google Nest Hello€ 244,-⭐⭐⭐⭐⭐ 8,8/10 (176 reviews)“Erg mooi product binnen de Nest lineup.

Wat mij betreft zouden er een tweetal puntjes moeten worden opgepakt om het een perfect product te maken (geluid van jezelf moet bij gebruik intercom ook worden opgenomen, schema voor stilte tijden i.p.v. alleen een timerfunctie). Desondanks ben ik uitermate tevreden en kan ik niet wachten op alle toekomstige Coolblue pakketjes die ik nu niet meer ga missen ;-)”

Ring Video Deurbel 3 + Chime Gen. 2€ 235,-⭐⭐⭐⭐⭐ 8,9/10 (290 reviews)“Ring Video deurbel Pro bevalt prima. Installatie is makkelijk zelf te doen indien je al een bedrade deurbel hebt. Formaat van de Ring deurbel past bedraad goed op deurpost en via de te downloaden app zorgt Ring snel voor een foutloze en snelle Wifi verbinding. Omdat deze bel op 5ghz wifi werkt, zit er (nagenoeg) geen vertraging tussen aanbellen en chime/gong. Scherpe beelden en motion is zeer nauwkeurig in te stellen. Via een abonnement a € 30,00 per jaar kun je beelden tot 30 dgn terugkijken. Zeer compleet geleverd, zelfs chime en beltrafo dus meegeleverd! Mooie uitbreiding van je home domotica! Tevreden met aankoop.”
Eufy by Anker Video Doorbell Battery€ 129,-⭐⭐⭐⭐⭐ 9,0/10 (53 reviews)“Goede deurbel camera makkelijke installatie. Goede beeldkwaliteit. Beeldopslag op de homeBace en dus geen abonnement nodig. Uitbeidbaar met andere eufy security producten.”

Ring Doorview Camera + Chime Gen. 2€ 164,-⭐⭐⭐⭐⭐ 9,5/10 (7 reviews)“Erg handig. Zijn prijs waard.
Wanneer je niet thuis bent kun je via de app op je mobiel zien wie er aan de deur is en met die persoon praten.
Verder kun je een tijdslot invoeren wanneer je een bericht wilt krijgen wanneer er beweging gezien wordt.”
Ring Video Deurbel 2
€ 193,99,-⭐⭐⭐⭐ 8,4/10 (105 reviews)“De Ring Bell 2 werkt goed, de batterijduur bij enkel gebruik als bel en video tijdens bellen is zeer goed.
Gebruik met Motion Detection is voor onze voordeur vlak aan de straat niet geschikt staat dan ook uit wat ook voor laag energiegebruik zorgt.
Er lopen teveel mensen langs en dan krijg je te vaak een geluidje.
Beeld overdag is prima, in het donker met infrarood matig beeld. Om alle voorzieningen te gebruiken zou je een abo moeten nemen.”
Ring Video Deurbel Zilver€ 179,-⭐⭐⭐⭐ 8,2/10 (103 reviews)“De service van Ring.com is uitstekend: het eerste exemplaar had kuren, deze teruggestuurd en zonder problemen een tweede exemplaar ontvangen, zonder extra (verzend) kosten. Echter was deze beschadigd tijdens het verzenden: teruggestuurd en nieuw exemplaar ontvangen. Heel netjes allemaal.”
Ring Video Doorbell Pro€ 279,-⭐⭐⭐⭐⭐ 8,9/10 (290 reviews)“Bevalt erg goed, dus prima aankoop. Scherpe videobeelden. Zeer compleet geleverd met veel hulp door instructie filmpjes.”

ELRO PRO PV40€ 219,-⭐⭐⭐⭐⭐ 10/10 (2 reviews)“Zeer goed. Kwaliteit, goede camera en alle nodige opties voor een goede intercom”