Draadloze deurbel met camera kopen

Met behulp van smart deurbelcamera’s weet je altijd wie er voor je deur staat, ook als je niet thuis bent. Vertel de bezorger waar hij een pakket moet achterlaten, kijk wanneer gasten zijn gearriveerd en weet wanneer uw kinderen zijn vertrokken en naar huis zijn teruggekeerd. smart deurbellen bestaan ​​al bijna een decennium, met veel merken die op de markt komen met verschillende functies en voor verschillende prijsklassen.

Top 10 draadloze deurbellen met camera

Waar u op moet letten bij het kopen van video deurbellen

Als je denkt dat je geen deurbel met camera nodig hebt, blijf dan lezen! Misdaden gebeuren elke dag. Ja, zelfs bij u in de buurt. Dus waarom zou u geen proactieve stap nemen om uw gezin te beschermen? Er is niets belangrijker dan uw gezin, huis en eigendommen veilig te houden, of u er nu bent of niet.

Hier zijn een paar specificaties om te overwegen die u zullen helpen een weloverwogen beslissing te nemen over welke video-deurbelcamera de juiste voor u is.

 • Resolutie

Deurbelcamera’s hebben momenteel een maximale resolutie van 1080p, sommige zo laag als 480p. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper het beeld in het algemeen. Sommige camera’s passen zich mogelijk niet goed aan aan wisselende lichtniveaus, waardoor de resolutie een betwistbaar punt is.

 • Nachtzicht

Er kan veel gebeuren in de dekking van de nacht, vooral tijdens de wintermaanden, wanneer de nacht veel eerder valt. Met nachtzichtfuncties kunt u duidelijk zien wie er voor uw deur staat, zelfs als het donker is, waardoor u 24/7 een beetje meer veiligheid heeft.

 • Gezichtsveld

Dit is hoe breed de camera kan zien. 180 ° betekent dat de camera alles vóór en opzij kan zien, terwijl 90 ° betekent dat hij alleen naar voren en een klein beetje naar de zijkanten kan kijken. Een breder gezichtsveld heeft de voorkeur voor bijna alle scenario’s.

 • Bewegingsdetectie

Deurbelcamera’s kunnen bewegingssensoren bevatten, die u waarschuwen wanneer iemand uw voordeur nadert of verlaat. Sommige deurbelcamera’s hebben geavanceerde functies, zoals het instellen van specifieke zones die moeten worden bewaakt, terwijl alle andere zones worden genegeerd. Perfect voor huizen in de buurt van een drukke straat, om te voorkomen dat u elke keer dat er een buurman langsrijdt bewegingswaarschuwingen krijgt.

 • Bron van kracht

Deurbelcamera’s werken op accu of zijn vast aangesloten op de bestaande draden van uw gewone deurbel. Als u geen traditionele deurbel in uw huis of appartement heeft, zorg er dan voor dat u alleen een optie op batterijen krijgt.

 • Audiofuncties

Een van de grootste voordelen van deurbelcamera’s is dat ze ermee kunnen communiceren. Met tweerichtingsaudio kunt u terugpraten tegen iedereen die voor de deur staat, bijvoorbeeld door bezorgers te vertellen dat ze een pakket ergens specifiek moeten achterlaten.

 • Cloud opslag

Om veiligheidsredenen kan het handig zijn om een ​​optie voor cloudopslag te hebben. U kunt beelden van bewegingsmeldingen gedurende 30 dagen opslaan, dus in het geval dat iemand uw eigendom vernielt of steelt, heeft u wat videobewijs bij de hand.

 • Applicatie ondersteuning

Voor de meeste mensen is app-ondersteuning het grootste voordeel van een videodeurbel. U wilt er zeker van zijn dat de videodeurbel die u koopt uitstekende app-ondersteuning heeft, zodat u er snel verbinding mee kunt maken om te zien wie er voor uw deur staat, in plaats van een slordige app te hebben die pas laadt na de persoon bij je deur is vertrokken.

Waarom een draadloze deurbel beter is

Een draadloos deurbel werkt op batterijen of wordt elektrisch aangedreven zoals en kan ook wel door bluetooth aangesloten en kan ook een intercom hebben. Huiseigenaren die hun huis repareren of verbouwen, geven de voorkeur aan een draadloze deurbel vanwege de vele voordelen.

 • Het is eenvoudig te installeren en heeft geen bedrading nodig.
 • Het verzendt gemakkelijk signalen.
 • Hij kan ook op elke plek in huis worden geïnstalleerd, zelfs in de kelder of op zolder.
 • Het kan soms werken met 2 ontvangers.
 • Het verhoogt het beveiligingsniveau van iemands huis
 • Het is ook voordelig voor slechthorenden omdat het knipperende LED-lampjes bevat die huiseigenaren kunnen waarschuwen dat iemand het is.
 • Het kan ook beweging en geluiden buiten uw huis detecteren.
 • Het heeft een aantrekkelijke uitstraling.

Een draadloze deurbel met camera kopen kan bij diverse winkels.