Byron deurbel met camera kopen

Een goede deurbel is onmisbaar voor je huis. Hoe weet je anders of je buurvrouw, schoonmoeder of pakketbezorger voor de deur staat? Tegenwoordig zijn deurbellen ook nog eens veel slimmer geworden. Met een camera en andere handige functionaliteiten beveiligt de deurbel jouw huis en maakt het je nog makkelijker om te communiceren met degene die voor jouw deur staat. Het Engelse merk Byron snapt de noodzaak van een goede deurbel. Al in 1904 verkocht de oprichter van dit merk deurbelknoppen vanuit een schuurtje in zijn tuin. In de decennia die volgden zijn de deurbellen steeds geavanceerder geworden en tegenwoordig zijn er een aantal prachtige draadloze deurbellen van dit merk op de markt.

Byron DIC-24615 Video Deurbel

Praat op afstand
Bepaal ringtone
Volume aanpasbaar
Draagbaar scherm
150 meter bereik

Draadloze video deurbellen

Van dit merk zijn veel verschillende deurbellen verkrijgbaar, die elk hun eigen specificaties hebben. Sommige zijn draadloos en andere zijn bedraad. Het is dus maar net waar jouw voorkeur ligt. Ook verkopen ze losse beldrukkers, die je op een nieuwe of oude deurbelontvanger aan kunt sluiten. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol goudkleurig exemplaar met naamplaatje. Zo weet jouw bezoek meteen of ze voor de juiste deur staan.

Byron DBY-23512 Wireless Set

Led verlichting bij afgaan
52 melodieën
Draadloze ontvanger
Batterijen
Eenvoudige installatie

Eenvoudige, maar functionele, deurbellen van Byron

Qua design zijn de meeste deurbellen van dit merk eenvoudig, maar daardoor passen ze wel in elk interieur. Er zijn sets met één of twee ontvangers, waardoor je er ook voor kunt kiezen om op meerdere plekken in huis eenvoudig de bel te kunnen horen. Wel zo makkelijk als je bijvoorbeeld vaak op zolder aan het werk bent. Kies jij voor een ontvanger die in het stopcontact moet of heb je toch liever eentje die op batterijen werkt, zodat je het makkelijk kunt verplaatsen. De keuze is aan jou.

Byron DBY-23514 Doorbell Set

Draagbare ontvanger
Zonder beeld
2 ontvangers
Stopcontact & batterij
Licht op bij afgaan

Met of zonder camera

Je kunt een deurbel kopen met of zonder ingebouwde camera. Een camera in je deurbel is handig, zodat je nog beter in de gaten kunt houden wie er voor je deur staat. Als je bijvoorbeeld voor de DIC-24615 Wireless Video Doorphone kiest kun je door middel van de draagbare ontvanger al contact hebben met je bezoekers voor je de deur opent. Handig om even tegen de pakketbezorger te kunnen zeggen dat je nog vanaf de zolder naar beneden moet lopen en dat hij dus even op je moet wachten. Ook is het handig dat veel van de deurbellen van dit merk oplichten bij het aanbellen. Zo kun je zelfs als je de bel even niet goed kunt horen, bijvoorbeeld omdat je een koptelefoon op hebt, toch zien dat er iemand voor je deur staat. Zo mis je echt niemand meer.

Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set

Twee draadloze ontvangers
Geen video
Werkt niet op Wif, maar bluetooth
Bereik van 150 meter
Simpel maar effectief

Meer dan een eeuw ervaring

Dit merk produceert dus al meer dan een eeuw deurbellen en deze ervaring is terug te zien in hun producten. De reviews liegen er niet om. Eigenlijk alle producten krijgen goede reviews van hun klanten. Voor de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding wordt veel geprezen. Ook de eenvoudige handleiding en simpele bediening zijn pluspunten van deze deurbellen. Daarnaast zit er op alle producten een garantie van twee jaar, dus mocht er onverhoopt iets niet goed werken, dan zal het netjes en snel opgelost worden. Mocht je een eenvoudige, maar goede deurbel zoeken, dan zit je bij Byron dus zeker goed.