Eken video deurbel kopen

Eken heeft het begrip deurbel een geheel nieuwe dimensie gegeven. Met een aantal zeer innovatieve en slimme deurbellen ontgaat je helemaal niets meer. Je weet door het kopen van een slimme deurbel steeds wie er aangebeld hebben, wie voor de deur hebben gestaan of nog staan en kunt bovendien steeds met ze communiceren. De aanbieder is echter nog lang niet klaar. Niet voor niets is ‘doorgaan’ het motto van de Chinese leverancier. Wie een review van deze aanbieder leest, die leest een vrijwel altijd positieve review. De aanbieder van slimme deurbellen staat er namelijk erg goed op en valt al eveneens op door de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. De slimme deurbellen met camera bieden veiligheid en gemak. Een deurbel van dit merk kopen en je veiligheid neemt toe terwijl je dus ook niets meer hoeft te ontgaan. Lees hier de specificaties van de verschillende Eken uitvoeringen. Overigens koop je ze draadloos, met accu of op batterijen. Werken met de verschillende uitvoeringen is gemakkelijk vanwege de meegeleverde handleiding. Na het raadplegen van deze handleiding kan een kind echt de was doen.

Eken V5

720p beeld
Wifi
Werkt op batterijen
Nachtzicht IR led
Geluid 2 richtingsverkeer

Vier hoofdmodellen van de slimme deurbel

Hoewel er talloze varianten beschikbaar zijn ondertussen, kun je de modellen wat betreft de specificaties opdelen in vier hoofd modellen: de T4, de V7, de V5 en de V6. In beginsel doen de camera’s hetzelfde. Ze leggen haarfijn vast wie er aangebeld hebben, wie voor de deur staan en wie er gedurende de dag voor de deur hebben gestaan.

Eken V5 (batterijen en extra gong)

720p beeld
Wifi
Nachtmodus
Inclusief batterijen en extra gong
Geluid twee richtingsverkeer

1080HD opnames met v6 & V7

Kijken we naar de V5, dan is dit een slimme deurbel die je middels chatberichten waarschuwt als er aangebeld wordt. Dat gebeurt ook als de mensen voor je deur de PIR bewegingssensoren activeren. Bij deze uitvoering is sprake van een 720p video en van tweeweg audio. Deze uitvoering beschikt over een dag- en een nachtfunctie.

Eken V7

1080p beeld
Wifi
Geluid twee richtingsverkeer
Nachtmodus infrarood
Werkt op batterijen

V7 is het nieuwste model

Ook met de V6 HD 720p video deurbel kun je prima uit de voeten. Ook nu hoor je wat de mensen te zeggen hebben die voor je deur staan, spreek je terug en zie je ze helder op de camera vastgelegd. Ook deze uitvoering van heeft een nachtmodus. De V7 biedt HD 1080P video-opnames en deze slimme deurbel maakt het eveneens prima mogelijk om vanaf elke locatie te communiceren met de mensen voor je deur, die je bovendien in scherp beeld krijgt.

Eken V7 (oplaadbare batterijen en gong)

1080p beeld
Wifi
Geluid twee richtingsverkeer
Nachtmodus infrarood
Oplaadbare batterijen en extra gong

Goedkope variant

In vergelijking met andere merken als Ring is Eken een goedkope variant. Welliswaar iets minder in specificaties, maar doet zeker niet onder voor het gebruik waar het voor bedoeld is. HD beeld en opendoen met je smartphone. Handig, om de postbezorger bijvoorbeeld te laten weten waar hij zijn pakketje neer mag leggen. Bovendien weet de meneer of mevrouw voor de deur nooit of je thuis bent of niet. Want je kunt met de slimme deurbellen van deze aanbieder vanaf elke gewenste locatie met de mensen voor je deur communiceren. Met name dit deel zorgt voor extra veiligheid. Als inbrekers niet weten of er iemand thuis is, gaan ze liever een deurtje verder naar een plek waar ze zeker weten dat ze ongestoord hun slag kunnen slaan.