Shine video deurbel kopen

Wil je een slimme deurbel kopen? Kijk eens naar de Shine deurbel, waarmee je altijd kan zien of er iemand aan de deur is geweest. En je kan ook snel in contact komen met degene die aan de deur staat. Wat denk je van de bezorger vertellen dat hij je pakket gerust om het hoekje neer mag zetten? In dit artikel vind je een review over de Shine deurbel met alle voors- en tegens om te kopen.

Shine V1

Wifi
Realtime video
Gratis App
Tweerichtings audio
Bewegingsdetectie

Basis specificaties dik in orde

Je bent vast benieuwd naar de specificaties van deze deurbel. De deurbel is voorzien van meer dan 50 melodieën, welke je kan instellen als ringtone. Hij is voorzien van een camera met een resolutie van 720p. En de deurbel geeft niet alleen melding als er iemand aanbelt, hij geeft ook meldingen wanneer er iemand langs de deur beweegt. Je kan hierbij zelf de gevoeligheid van de sensor instellen. Zodat hij niet onnodig meldingen afgeeft. Bovendien kan je via de deurbel met de ander praten en instructies geven, indien nodig.

Shine V1 + App

Wifi & App
720p beeld
Nachtzicht
Tweerichtings audio
Bewegingsdetectie

Waterdicht en lange batterijduur

Daarnaast is de deurbel waterdicht, heeft een lange batterijduur en een wijde kijkhoek van ongeveer 165 graden. Hij werkt op wifi en 4G-verbinding en is in vergelijking met andere slimme deurbellen niet duur: ongeveer 99 euro. Wellicht vraag je je af of je daarbij ook garantie ontvangt. Ja zeker! De deurbel wordt geleverd met een jaar garantie.

Shine V2

Wifi & App
720p beeld & Groothoek
Nachtzicht
Tweerichtings audio
Bewegingsdetectie

Shine deurbel Installeren

De deurbel wordt geleverd met een handleiding, maar is ook niet lastig te installeren. Het enige wat je moet doen is de deurbel, ontvanger en app installeren. De deurbel werkt op oplaadbare batterijen, welke je via micro-usb kan opladen. Maar je kan de deurbel ook aansluiten op een vast netwerk van 12 tot 24 volt. Hiervoor zal je de bestaande bedrading van een eerdere deurbel moeten verbinden aan de montage plaat. Dit zorgt ervoor dat de batterijen automatisch worden opgeladen. De ontvanger hoef je enkel in het stopcontact te steken en deze verbind je daarna met een druk op de knop van de deurbel. Daar kom je met de handleiding gemakkelijk uit.

Shine V2

Wifi & App
720p beeld & Groothoek
Nachtzicht
Tweerichtings audio
Bewegingsdetectie

Ervaringen en reviews

Het kan goed zijn, dat het merk je niet bekend voorkomt. Toch betekent dat niet dat de deurbel niet slim genoeg is. Het overgrote gedeelte van de gebruikers is positief over deze slimme deurbel. Ze benoemen dat de installatie erg vlot ging en dat het product goed werkt. Het is een stabiele deurbel met duidelijk beeld, ondanks dat de resolutie lager ligt dan bij andere slimme deurbellen. De deurbel reageert goed via wifi en 4g. En daarnaast is hij gemakkelijk in gebruik. Dit alles laat een prima prijs/kwaliteit verhouding zien, want hij is een stuk goedkoper dan andere slimme deurbellen.

Oftewel een degelijke slimme deurbel met alle benodigde functies. Hij doet wat hij moet doen. En je hoeft je geen zorgen meer te maken om gespook rondom huis, want de deurbel kan je daar een melding van geven. Daarnaast weet je precies wie wanneer aanbelt en kun je daarop actie ondernemen. Zo zorgt deze deurbel voor bereikbaarheid, een veilig gevoel en je voorkomt ongewenst bezoek.

Wat denk je na het lezen van deze review, ga jij de Shine deurbel kopen?